We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Aniquilació E​.​P.

by Siroll!

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

  You own this

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Aniquilació E.P. via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days
  Purchasable with gift card

    €5 EUR or more 

  You own this  

   

1.
Pobre 03:02
Burro tu que vas fingir Que tenies la sang blava Emparat per el camí Que la societat marcava Menyspreaves tots els qui Discrepàvem del teu món virtual I ara ens copies per subsistir no gosaràs mai més dir que fem mal Ni mal efecte! És tal el pal Que de res val ser formal No és personal Pero ara surts tu al documental Ni t'ho havies plantejat I ben distret t'has quedat Ja és realitat el fet que tu també has llepat Burro tu per competir Contra la gent que et defensava Per envejar els béns del veí I tot lo aliè importar-te un rave No et vas fixar amb el frenesí Que no era teu ni allò que t'és vital La rebel.lió no és perquè sí No ho has entès fins que no t'has fet mal I el mal t'afecta! Benvingut de nou I agafa’t fort perquè no en té mai prou Oblida’t de tornar Madura ja i deixa de somiar S’ha acabat el joc I ara en silenci pots tornar al teu lloc Reconsidera els fets I ja pots anar fent-te a la idea de Que ets pobre! Desgraciat!
2.
La Cosa 03:49
El capital no es crea ni es destrueix Tot ho consumeix no s'enfonsés...ja! El capital no es crea ni es destrueix Es transforma i en el procés tot ho consumeix No seria cap tragèdia si s’enfonsés Ja que les pèrdues són de temps i no de diners No és un fenomen paranormal Ni és un desastre natural No és un mandat Celestial Ni és així, ni és casual És la màxima expressió del mal La gran forma d’extorsió universal Maquinada per semblar original I que no accepta res més que la submissió total I en aquest moment, és patent el perquè tots els progressos han quedat en res abans no hi dipositis per enèsim cop la fe no ho pots passar per alt, has de saber, que EST No és un tipus d'ordre social Ni és el motor del progrés global No és res d'interès cultural Ni és per tots, ni per tots igual És una organització criminal Que s'alimenta de l'odi fraternal Que no puntua el que no és material I a tots ens arrossega a un destí fatal I en aquest moment, és patent el perquè Tots els progressos han quedat en res Abans no hi dipositis per enèsim cop la fe No ho pots passar per alt, has de saber El perquè! Som tan senzills de manipular Que ja no es molesta ni en dissimular Ens captiva amb xifres que ni podem imaginar I ens diu fins i tot quan ens hem de queixar No es pot canviar-És letal Ni es pot reparar-És letal S'ha d'exterminar-És letal Sense vacil·lar-Es letal És letal!
3.
Aniquilació 02:59
Promovem la desintegració I la despreocupació No mostrem opinió si no és digne de menció No volem comprensió Ni rehabilitació Tan sols l’absolució De tota explicació No comprens i creus que passem de tot Però és que el que tu creus ni ens fa ni ens fot Observats i analitzats Assenyalats i assetjats Per no voler ser emparats Per una tropa d’espantats No volem ser orientats Per els necessitats Som molt més complicats I estem més que desmamats No escoltarem per molt persistent Cap doctrina que no vingui del nostre conscient Som immunes a tot argument I a canviar més que ningú som reticents Tanmateix ni ens motiva la revolució El que ens causa furor ara és l’aniquilació Sense excepció! Provoquem la desorientació I la segregació Motivem l’alteració De tot tipus de patró No mostrem compassió Davant la indecisió A nosaltres no ens guia la por Actuem per convicció EST
4.
Ja et fotran! No pots fer-hi res
5.
Tot comença amb un rumor Propagat per indesitjables sense honor Ningú es molesta a indagar Per què córrer cap risc?, si la clau és difamar Prosseguim fixats Amb l’activitat Que tant ha empentat A la societat I ara sí, per fi Ens adonem que no és el camí Ara que el mal Ha arribat fins al nostre portal No ho volíem predir I no en volíem prescindir Reflexió social Ja que tot era legal I ara que ens colpeja la realitat Els responsables ens fiquen a tots al seu sac Però no tots mengem del mateix plat I tots haurem de carregar amb el que han desgraciat Anteposen la rendibilitat A la sostenibilitat I demanen penitència A als que pensem en supervivència No faré penitència I tinc tranquil·la la consciència Egoisme, incompetència, irresponsabilitat, Diuen que són intrínsecs a la condició de la humanitat Ergo hem de repartir la cuplabilitat El senyor és qui ens ha creat, és la seva voluntat Prosseguim fixats Amb l’activitat Que tant ha empentat A la societat EST

about

Grabat a AX Studios l'agost del 2013

credits

released November 22, 2013

license

all rights reserved

tags

about

Siroll! Jakobsberg, Sweden

Extreme crossover metal band from Catalonia

contact / help

Contact Siroll!

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account